De loting voor de 10e HBM op zaterdag 29 juni a.s. is verricht en kan je hier vinden. Hierin kan je de starttijden terugvinden voor de velden waarin jij start.

Het is in heel Nederland warm deze week. De verschillen in temperatuur zijn heel groot tussen het oosten en het westen van het land. Vandaar dat nog niet goed aan te geven is wat de temperaturen op zaterdag in Den Haag gaan doen. Dat het warm zal zijn is wel een zekerheid. Je kunt daar zelf al rekening mee houden door een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. De Laak heeft ervaring met hitte in eerdere edities van de HBM.

De organisatie is er alles aan gelegen om de marathon goed te laten verlopen en stelt de gezondheid van de deelnemers op het allerhoogste plan. De organisatie heeft een hitteplan beschikbaar dat op deze website gepubliceerd zal worden als het van kracht wordt. Houdt daarom de berichtgeving hier in de gaten! ook zal de contactpersoon van jouw ploeg via e-mail op de hoogte gebracht worden van de inhoud van het hitteplan. Deel dit onder je ploeggenoten.

Wij verheugen ons op weer een mooie editie van de HBM.

Categorieën: Algemeen