Doe zaterdag 21 augustus mee met de Haegsche Bluf Marathon en geniet 54 km van “Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen…” zoals Harry Jekkers onze stad bezong.

Je roeit door het authentieke Moerwijk. Het schitterende Westland. Langs Monster waar je de duinen kunt aanraken en de zee kunt ruiken. De groene polders rond ‘t Woudt. De brugwachter van Schipluiden. Om de binnenstad van Delft. Langs historische buitenplaatsen aan de Vliet in Voorburg. Met een beetje Haegsche Bluf noemen we het de mooiste marathon van Nederland. 

Omdat De Laak 110 jaar bestaat en het de 10e editie van onze marathon is, is het dubbel feest & dat vieren we! Voordat je de boot instapt krijg je een lekker stuk Haagse Kakker, na afloop op het vlot een glaasje Kruide Baggâh en we sluiten af met een Indische maaltijd. Haagser kan het niet!

De marathon over 54 km kan als wedstrijd of prestatietocht verroeid worden, in wherries, C2x+ en C4x+. De wedstrijd kent alleen de open categorie. Lees alle informatie op https://hbm.rvdelaak.nl 

Inschrijven kan vanaf 6 juli om 18:00 uur via de website van de KNRB: https://inschrijvingen.knrb.nl/nl/2472. De wedstrijdcommissaris van je eigen vereniging heeft de inlogcode om je ploeg in te schrijven. De HBM Commissie houdt vanzelfsprekend rekening met de corona-maatregelen en onze prioriteit is een veilig evenement voor onze vrijwilligers, de deelnemers en onszelf.

Categorieën: Inschrijven