Doe zaterdag 25 juni mee met de Haegsche Bluf Marathon en geniet 54 km van “Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen…” zoals Harry Jekkers onze stad bezong. 

Midden tussen de kassen op de Zweth met hoogspanningsleiding
Midden tussen de kassen op de Zweth met hoogspanningsleiding

Je roeit door het authentieke Moerwijk. Het schitterende Westland. Langs Monster waar je de duinen kunt aanraken en de zee kunt ruiken. De groene polders rond ‘t Woudt. De brugwachter van Schipluiden. Om de binnenstad van Delft. Langs historische buitenplaatsen aan de Vliet in Voorburg. Met een beetje Haegsche Bluf noemen we het de mooiste marathon van Nederland. 

Pauze in Schipluiden
Pauze in het pittoreske Schipluiden

Voordat je de boot instapt krijg je een lekker stuk Haagse Kakker, na de finish op het vlot een glaasje Kruide Baggâh en we sluiten af met een Indische maaltijd. Haagser kan het niet! 

De marathon over 54 km kan als wedstrijd of prestatietocht verroeid worden, in wherries, C2x+ en C4x+. De wedstrijd kent alleen de open categorie. Lees alle informatie op https://hbm.rvdelaak.nl.

Inschrijven kan vanaf 30 mei via de website van de KNRB: https://roeievenementen.knrb.nl. Hoe sneller je je inschrijft des te makkelijker is het voor ons om met al jullie wensen rekening te houden. De wedstrijdcommissaris van je eigen vereniging heeft de inloggegegevens om je ploeg in te schrijven.

Blije roeiers aan het vlot!

Categorieën: Inschrijven